Ukelelala 17


UKELELALA 24-25 EN MARXA !!!

Comencem el dilluns 7 d’octubre

Noves inscripcions obertes

Reserva plaça a hola@lallumdelavila.com

Aprèn a tocar l’Ukelele en un curs de luxe !!!

Un curs únic i ben especial, a La Llum de la Vila i de la mà Salva Rey, el «REY DE L’UKELELE» autor de «UKELELALA, APRENDE A TOCAR EL UKELELE EN FAMILIA» i «UKE, EL MEU PRIMER LLIBRE D’UKELELE», que t’ensenyarà a tocar l’Ukelele i a incorporar la música al teu dia a dia.

«Per què fem servir l’ukelele? Aquest instrument té tota una sèrie d’avantatges, que ja l’han dut a desbancar a la flauta dolça com a instrument per a l’aprenentatge musical a les escoles de primària a diversos països europeus.

Les avantatges de l’ukelele són que:

a) És pràctic de guardar i transportar. Té un manteniment mínim.

b) És barat; per la meitat del que costa una guitarra de principiant tenim un bon ukelele (60€ aprox.).

c) No intimida els nens, com pot fer-ho per exemple la guitarra (sobre tot als més petits de la casa).

d) No cal tenir ni les mans grans, ni gaire força als dits per tocar-lo.

e) La formació d’acords és molt senzilla.

Manuals del curs

A Ukelelala desmitificarem una mica el procés d’aprenentatge de l’instrument. Combinant-lo amb tècniques narratives, descobrirem que amb una quantitat molt reduïda de posicions de dits podrem abastar un repertori immens, i no només de cançó infantil…

Al principi del curs es proposarem una sèrie de cançons, però totes les propostes per part dels participants seran benvingudes.»

SALVA REY

TARIFES I HORARIS:

Grup Junior:

Per a nens i nenes de +8 anys

Dilluns a les 17.30h

Tarifes: 195€/trimestre

Grup Adults Iniciació:

Per a fans de l’ukelele de +18

Dilluns a les 18.30h

Tarifes: 195€ el 1r trimestre

Grup Adults Masters:

Per als que hagin fet el 1r curs d’Ukelelala

Dilluns a les 20h

Tarifes: 195€/trimestre

Grups de màxim 8 Places !!! 6 per als Junior !!!

Reserves per ordre d’inscripció a hola@lallumdelavila.com

Per confirmar la reserva de la plaça cal fer un ingrés de 50€ a compte al IBAN de PETITS I GRANS, SL: ES34 0081 0376 4300 0125 5335

Per a més informació ens podeu trucar al 639 83 24 36


Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

17 ideas sobre “Ukelelala

 • Yolanda

  Hola, es pot fer alguna prova abans de confirmar la plaça? Sobretot per veure si al nen li agrada…. D’altra banda, s’ha de portar l’ukelele des del primer dia o ens podeu deixar algun?
  Gràcies!
  Yolanda

  • Eulalia de Ferrater

   Hola Yolanda,
   La reserva de la plaça són 30€, la resta de la quota del curs es paga el primer dia, si vols ho pots fer al acabar la sessió, així pots decidir si continuar o no, tot i que en un curs per aprendre a tocar l’Ukelele dirigit a adults, no s’acostuma a fer proba, en aquest cas ho podem acordar així.

   En el cas que hi hagi més demanda que places disponibles, t’avisem perquè confirmis el teu interès i així d’altres no es quedin sense plaça.

   Salutacions,
   La Llum de la Vila

  • Anna Micaela

   Hola! avui m’han avisat que s’obre el grup dels dijous.. Em deixareu un ukelele per aquest primer dia sisplau? m’he de comprar un, aprofitaré per demanar-vos info de llocs on aconseguir-ne un per començar. Ja direu. …és fàcil aparcar per allà? hi ha pàrquing a prop?… gràcies. Anna Micaela

   • Eulalia de Ferrater

    Hola Anna,
    Sí, hem de confirmar la data d’inici, per al primer dia et podem deixar Ukelele, cap problema, i per aparcar aquesta zona és fàcil, sobretot a partir de les 18h 😉

    Estem en contacte.
    Petons

 • David

  Hola, me ha encantado vuestra idea pero quería plantearos una duda que me ha surgido en relación al papel que tienen los niños. ¿Influye directamente en el curso el hecho de que en lugar de un niño fueran dos? Puede ser una experiencia bonita y no me gustaría tener que dejar a uno de mis hijos fuera, por eso planteo esta posibilidad. Es factible? Como alternativa, ¿el niño podría ir cambiando de manera que cada uno pudiera participar en 6 sesiones?
  Gracias y un saludo!

  • Eulalia de Ferrater

   Hola David,
   El curso va dirigido a los padres, los niños pueden venir los dos y entran en la segunda parte de la clase para ver y oír lo que los padres han practicado, la primera parte de la clase los peques están en el Espacio de Juegos haciendo alguna actividad relacionada. Así que ok que vengan los dos 😉

   Ahora mismo el grupo de los lunes está completo y tenemos otro grupo para abrir los jueves, si te va bien, nos avisas que te reservamos la plaza.

   Saludos,
   La Llum de la Vila

 • Ana Ruiz

  Hola!
  Me encanta el proyecto, tengo un ukelele que pedí por activa y pasiva hace mucho tiempo y ahora no encuentro tiempo para dedicárselo.
  ¿Se puede ir sin niños? Los míos todavía son pequeños.

  • Eulalia de Ferrater

   Hola Ana,
   Sí, hay una educadora que viene ella y no tiene hijos, el curso es para que vosotros aprendáis y así en casa hacer llegar la música a los peques de vuestras manos, te apuntas al grupo de los jueves?

   Saludos,
   La Llum de la Vila

  • Eulalia de Ferrater

   Hola Susanna,
   Ukelelala per ara el fem els dilluns, si hi ha prou demanda (8 pax) podem mirar d’obrir un altre grup segons disponibilitats un altr dia 😉
   Estem en contacte !
   Salutacions,