Música 4


MUSIC TOGETHER

de la mà de

BRUC BROTHERS ACADEMY

Complert programa de música des dels 0 fins als 8 anys

Reserva de places a hola@lallumdelavila.com

MUSIC TOGETHER de la mà de BRUC BROTHERS

Amb el Christophe Sainsot de Bruc Brothers Academy.

Tenim dos grups:

Grup Family (0-5 anys)

Dimarts a les 17.10h i a les 18h

Grup Rhythm Kids (5-8 anys)

Dijous a les 17h (actualment no obert, preguntar al respecte)

Tarifes: 180€/trimestre de 12 sessions. Germans 80€/trimestre, els de 6 a 12 mesos 40€/trimestre i els menors de 6 mesos gratuït. Dte. de 10€ als que porten una família més.

Curs d’estiu al Juliol, 100€.

Totes les tarifes inclouen un material especialment elaborat per cada trimestre (un llibre amb les notes, les lletres i jocs de les cançons del trimestre, dos CD’s, així al cotxe també ho podeu posar, i un accés a una App o intranet per a mòbil).

Bruc Brothrs Music Together al parc

MUSIC TOGETHER

Eulalia de Ferrater amb Christophe de Music Together

Eulalia de Ferrater amb Christophe Sainsot de Bruc Brothers Music Together, tot a punt per al curs 😉

Music Together® és un programa d’educació musical per a la primera infància (0-8 anys) difós a tot el món. Va néixer com a projecte educatiu del Center for Music and Young Children® de Princeton, Nova Jersey, als Estats Units, el 1987. Ha arribat a Barcelona al 2012 i des de fa quatre anys a La Llum de la Vila.

La manera més dolça de despertar els sentits dels més petits de casa i cantar naturalment en anglès, tant els fills com els pares.

RHYTHM KIDS (5-8 anys)

Rhythm Kids és un programa emocionant i complet de música, moviment i percussió que ajuda els nens i nenes a completar el camí del desenvolupament de la música infantil des del seu naixement fins als 8 anys.

Les classes Rhythm Kids estan dissenyades per ajudar els nens a desenvolupar les seves habilitats de ritme i obtenir un nivell més profund de comprensió musical, preparant-los per a la formació musical formal.

El programa inclou:

– Aprendre els patrons de percussió a través de cants rítmics lúdics amb sons d’animals

– Experimentar i improvisar amb el nou repertori utilitzant diferents instruments de percussió

– Cantar i tocar percussions en grup i com a solista

– Tocar música de manera dinàmica en grups i parella, jocs de percussió

– Participació en activitats de moviment grupal i danses

– Crear moviments imaginatius, improvisar patrons i compartir idees amb el grup

– Aprendre a fer-se càrrec i guiar els altres (com a director d’orquestra), a més d’escoltar amb respecte i seguir els companys / professors quan és el seu torn de dirigir.

La col·lecció de cançons de cada semestre es basa en les cançons de la col·lecció pròpia de Music Together especialment preparada per als nens grans, així tenen les seves pròpies gravacions, llibre de cançons, i altres materials fets especialment per les seves noves habilitats i interessos.

En les classes, de 55 minuts de durada, es fonamenten les bases de l’alfabetització bàsica de la música, complementant les lliçons musicals de les escoles o els estudis d’un instrument i condueixen a una vida on fer música és sobretot un plaer. El curriculum inclou solfeig, solos i conjunts, danses populars, cants harmònics, desenvolupament vocal i percussió. En un ambient segur i divertit, el seu fill pot experimentar noves activitats com cançons per jugar, cançons per contar, conducció, improvització i composició.

A més a més els pares i mares són benvinguts i participen conjuntament amb els seus fills durant els últims 15 minuts de cada classe. Rebreu el llibre de cançons Big Kids, CD, targetes de solfeig i activitats HomePlay, de manera que tota la família pugui continuar la diversió i l’aprenentatge a casa, i els pares poden connectar amb el que el seu fill/a està aprenent a classe.

BABIES CLASS (0-1 any) NEW !!!

Podries preguntar-te què podria aportar al teu nadó una classe de música i quina edat òptima hauria de tenir per poder beneficiar-se’n. A Music Together, sabem que mai és massa aviat perquè els bebès comencin les classes. El teu petit és un creador de música natural, a punt per començar a fer música des del naixement.

Com en tot, els pares són els primers i millors professors del seu bebè. Sou professors quan canteu al cotxe i balleu a la cuina i esteu mostrant al vostre bebè com fer música i que fer música és important per a la vostra família. Això és tot el que necessita el vostre bebè, musicalment, almenys!

A la classe Music Together Babies, per a nadons des del seu naixement fins a un any, aprendreu moltes activitats musicals divertides per a nadons. També aprendreu a reconèixer quins comportaments del vostre bebè són musicals perquè pugueu recolzar el seu desenvolupament en el moment en què el cervell del vostre nadó és més receptiu.

La Babies Class també té altres avantatges. Cantar i ballar amb el vostre nadó és una fantàstica manera per unir-vos. I fer música amb altres pares de nadons és una bona manera de fer-se nous amics qui, com vosaltres, necessiten més hores de son!


Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

4 ideas sobre “Música

  • Lali de Ferrater Autor

   Hola Carolina,
   Mou la Música empezamos esta semana, jueves, con una primera clase de puertas abiertas y presentación, luego es cada jueves, este primer trimestre hasta el 19 de diciembre.
   Nos vemos el jueves a las 17h?
   Un saludo,
   Lali de Ferrater

 • Rita Herrera

  Hola,
  Estoy interesada en participar en la “baby class” con mi bebé de dos meses. Estoy a tiempo para poder unirme al grupo, espero sea posible.
  Quedo a la espera de vuestras respuesta.
  Gracias.