Música 3


MUSIC TOGETHER 

&

MUSIC TOGETHER BIG KIDS

Reserva tus plazas en hola@lallumdelavila.com

 

MUSIC TOGETHER

Amb Christophe Sainsot de Bruc Brothers Company

 

Music Together taller de musica in english

Music Together en família (0-5 anys)

 

 

Per a famílies amb fills de 0 a 5 anys: Dimarts a les 17.15h i a les 18.15h

 

 

 

 

Music Together Big Kids (5-8 anys)

 

 

Big Kids per a nens i nenes de 5 a 8 anys: Dijous a les 17.15h i a les 18.15h

 

 

 

 

Tarifes:

170€/1r trimestre, 160€/trimestres següents. Germans 80€/trimestre, els de 6 a 12 mesos 40€/trimestre i els menors de 6 mesos gratuït. Dte. de 10€ als que porten una família més.

Curs d’estiu al Juliol, 100€. Totes les tarifes inclouen un material especialment elaborat per cada trimestre (un llibre amb les notes, les lletres i jocs de les cançons del trimestre, dos CD’s, així al cotxe també ho podeu posar, i un accés a una App o intranet per a mòbil).

 

Music Together al parc

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eulalia de Ferrater amb Christophe de Music Together

Eulalia de Ferrater amb Christophe Sainsot de Music Together, tot a punt per al curs 😉

Music Together® és un programa d’educació musical per a la primera infància (0-5 anys) difós a tot el món. Va néixer com a projecte educatiu del Center for Music and Young Children® de Princeton, Nova Jersey, als Estats Units, el 1987. Ha arribat a Barcelona al 2012 i enguany arriba a La Llum de la Vila.

La manera més dolça de despertar els sentits dels més petits de casa i cantar naturalment en anglès, tant els fills com els pares.

 

 

 

 

BIG KIDS – NEW !!!

Pensant en el piano o lliçons de ball per al vostre fill/a d’entre 5 i 7 anys? A Big Kids de Music Together els nens i nenes aprenen el llenguatge musical explorant com utilitzar el seu cos i la seva veu d’una manera musical, després de tot, el seu cos és el seu primer instrument!

Music Together Big Kids és una classe de música i de moviment desenvolupada especialment per a les habilitats i necessitats dels nens i nenes de cinc a set anys. Entenem que els nens d’aquesta edat es desenvolupen en un ambient estructurat, però encara els agrada i necessiten jugar, jugar i jugar! A la nostra classe Big Kids, els nens tenen l’oportunitat d’aprendre i de jugar amb els altres, mentre que construeixen el seu propi estil i les seves habilitats de presa de decisions.

 

La col·lecció de cançons de cada semestre es basa en les cançons de la col·lecció pròpia de Music Together especialment preparada per als nens grans, així tenen les seves pròpies gravacions, llibre de cançons, i altres materials fets especialment per les seves noves habilitats i interessos.

En les classes, de 60 minuts de durada, es fonamenten les bases de l’alfabetització bàsica de la música, complementant les lliçons musicals de les escoles o els estudis d’un instrument i condueixen a una vida on fer música és sobretot un plaer. El curriculum inclou solfeig, solos i conjunts, danses populars, cants harmònics, desenvolupament vocal i percussió. En un ambient segur i divertit, el seu fill pot experimentar noves activitats com cançons per jugar, cançons per contar, conducció, improvització i composició.

 

 

A més a més els pares i mares són benvinguts i participen conjuntament amb els seus fills durant els últims 15 minuts de cada classe. Rebreu el llibre de cançons Big Kids, CD, targetes de solfeig i activitats HomePlay, de manera que tota la família pugui continuar la diversió i l’aprenentatge a casa, i els pares poden connectar amb el que el seu fill/a està aprenent a classe.

 


Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

3 ideas sobre “Música