Hola


Benvolgudes famílies,

És un plaer obrir-vos les portes al nostre ”Espai Actiu Familiar” on podeu venir a gaudir petits i grans, jugant, divertint-vos, rient, aprenent i experimentant; és un espai de trobada proper, del barri, on fem tallers i activitats cada dia, per gaudir del temps en família amb tots els sentits, fomentar la relació entre famílies i fer que cada dia sigui ple de bones estones de petits i grans junts.

Benvinguts a
LA LLUM DE LA VILA

La maternitat/paternitat és una nova situació en la que hi ha uns canvis als quals ens hem d’adaptar; les persones volem solucions a qüestions que ens facilitin la vida diària, a la La Llum de la Vila treballem aquestes qüestions perquè les persones que vinguin adquireixin eines per desenvolupar plena i conscientment la vivència, l’experiència de ser pares i mares i gaudir-ho, al mateix temps que desenvolupes el teu propi creixement personal.

Aquesta experiència ha d’enriquir a l’adult, al fill, a la família i a la societat.

El meu marit i jo creem La Llum de la Vila per donar lloc, experimentar i desenvolupar eines que ho facilitin; que les famílies que vinguin desenvolupin un creixement conscient de si mateixos, de parella i de família, i que aporti brillo a la vida.

Per a tot això, a La Llum de la Vila hi ha un Espai de Jocs segur i tranquil per compartir amb els fills, donar qualitat al temps en família, aprendre coses noves amb ells. Hi hauna sala per a Xerrades, Cursos i Tallers amb experts i professionals per enriquir-nos amb activitats físiques, psíquiques i emocionals, i treballar aquests aspectes personals individualment o en família.

Col.laborem al dia a dia de la vida en família amb Espai Petits, el Grup de Criança d’Educació Viva per a petitons fins als 3 anys, el Servei Cangur + Espai de Jocs per les tardes, els Casals de Nadal, Setmana Santa i Estiu i altres activitats per facilitar la vida laboral i la personal dins d’uns paràmetres lògics i no contradictoris amb el que volem i fem, sobretot en l’educació dels més petits de casa.

I també hi ha espai per a Festes i Actuacions, moments d’alegria i celebració conjunta que són moments d’enfortir les relacions en un ambient distès i agradable.

L’espai està format per dues sales que es poden unir, que són:

SALA LA VILA per a:

ESPAI DE JOCS i CRIANÇA

És un espai polivalent de joc per a nens i nenes de 0 a 6 anys, amb diferents racons, entre d’altres, de pissarra, de construcció i rodes, de nines i ninus, de lectura, de manualitats i jocs de taula, de nadons, de disfresses (joc simbòlic) i de natura (hortet), entre d’altres, on la llum natural brilla arreu perquè els nens i nenes juguin pel seu compte o amb la teva companyia. És on pel matí hi ha el Grup d’Espai Petits.

ESPAI PER A MARES I PARES
Per als “més grans” de casa hi ha una zona especialment adaptada 😉 un espai acollidor on seure, llegir, prendre un te o un cafè, i xerrar mentre veus els nens i nenes que gaudeixen de l’espai de jocs o fan un taller.

CONTACONTES
Periòdicament hi ha sessions de contacontes per a petits i grans, perquè tots en poguem disfrutar.

SALA LA LLUM per a:

ACTIVITATSTALLERS en família

(Vegeu informació detallada als apartats corresponents)