04. Els Casals


ELS CASALS DE LA LLUM DE LA VILA

Nadal

Setmana Santa

Estiu

Totes aquestes dates tenen el seu Casal a La Llum de la Vila

on poden venir els petits dels 3 als 8 anys

 

CASAL DE NADAL EN MARXA:

PER NADAL CADA OVELLA AL SEU CORRAL !!!

Inscripcions Obertes

 

Tenim activitats per a totes les edats, jocs, manualitats, gimcanes, sortides cada dia als parcs, a la platja, excursions i activitats temàtiques per a cada Casal fruit dels nostres tallers a La Llum de la Vila, com el de Música Big Kids amb el Christophe Sainsot de Music Together, Ukelelala amb Mister Furia de Pinker Tones, Robotics amb  la Silvina Morelli de Target English, Teatre amb la Laura Tamayo, Swing amb la Cristina Noguer, Psicomotricitat amb la Núria Villanueva i totes aquelles propostes que ens agraden i us anem comunicant puntualment.

Estem molt contents de tots els nens i nenes que vénen any rere any i els veiem créixer, dels nous petits que arriben i dels grans que ens acompanyen a les activitats especilament pensades per a ells.

Tenim 16 places disponibles que habitualment es reparteixen en dos grups diferenciats per edats, compartim l’espai i el dia a dia tots junts, i hi ha activitats programades especialment per a les diferents edats (3-6 anys, 7-8 anys). Poden conviure germans, petits i grans junts disfruten molt, en un espai familiar on cada nen és protagonista, a una mida humana i amb un tracte personalitzat molt agradable per a disfrutar d’aquests períodes de vacances.

Predomina la calma i el joc lliure, combinat amb activitats interessants i enriquidores culturalment, com les classes amb els mestres dels Tallers i molt d’aire lliure, estem al costat de la platja on ens anem a banyar i jugar, també fem molts jocs d’aigua al pati, tenim dos parcs al costat per sortir cada dia i tres grans parcs per anar d’excursió i fer pic-nic (Diagonal Mar, Ciutadella i Poblenou).

Per dinar podeu triar dues opcions, carmanyola o demanar un plat i postres del Restaurant BarRoca del costat que ens serveixen recent fet i calentó a la nostra taula per 5€. L’esmorzar i el berenar el posem nosaltres i si algún nen/a té alguna intolerància alimentícia, només ens ho heu de comunicar i dur-nos els menjar adequat.

I els pares teniu també un espai per a vosaltres, podeu venir tranquialment a recollir-los, tenim horaris personalitzats des de les 8h fins les 17h, podeu fer mitja jornada fins les 15h o només fins les 13h, dies solts o setmanes senceres.

Aprofitem per agraïr a tots els que confieu en nosaltres perquè els vostres fills i filles gaudeixin de les vacances a Barcelona, en aquest barri tant privilegiat que tenim i ser el vostre Espai Familiar de referència, ser La Llum de la Vila.

Bones Vacances Famílies !!!