04. Els Casals


ELS CASALS DE LA LLUM DE LA VILA

AVIS IMPORTANT:

TOTA LA INFORMACIO FACILITADA EN AQUESTA WEB QUEDA SUBJECTA A LES NORMATIVES QUE DECRETI EL GOVERN PER LA SITUACIO EXTRAORDINARIA QUE ESTEM VIVINT A CAUSA DE LA PANDEMIA DEL COVID-19

Per Nadal i Reis

Per Setmana Santa

A l’Estiu

Totes aquestes dates tenen el seu Casal a La Llum de la Vila

on poden venir els petits dels 3 als 7 anys

 

CASAL d’ESTIU 2021:

Del 30 d’agost al 10 de setembre

Inscripcions Obertes

Aquest estiu gaudirem plenament de l’aigua, farem jocs d’aigua, anirem d’excursió a la platja, als jardins del barri, als parcs, farem pintura, manualitats, música, psicomotricitat i sobretot jugarem, jugarem i jugarem per gaudir a tope d’aquestes vacances tant merescudes!!!

També farem les joguines i explicarem als nens i nenes com reduir, reutilitzar i reciclar tot jugant 😉 aprofitant els jardins i parcs del barri on anirem a cercar alguns dels materials, i d’altres els podreu dur de casa. Aquí teniu alguns exemples del que podrem fer, esperem que us agradi molt !!!

Tres en ratlla

 

 

 

 

 

Dates i tarifes:

Del 30 d’agost al 10 de setembre

OPCIó A: 9-15h: 35€/dia – 125€/setmana

OPCIó B: 9-17h: 42€/dia – 155€/setmana

Descompte per als germans (5%).

Grups de 6 nens i nenes de 3 a 7 anys.

Per al dinar hi ha dues opcions, dur carmanyola o demanar un plat del menú del Restaurant Barroca del costat que ens el serveixen calentó per 5€. Es pot avisar el mateix dia.

Pre-inscripcions: envieu un e-mail a hola@lallumdelavila.com indicant nom, cognoms i edat del/a nen/a, horari i dates de casal, telèfon i mail de contacte dels pares.

Per reservar la plaça cal fer un ingrés de 40€ al IBAN de PETITS I GRANS, SL a Banc Sabadell: ES34 0081 0376 4300 0125 5335.

Moltes gràcies per comptar amb nosaltres !!!

Atentament,

La Llum de la Vila

Aprofitem per agraïr a tots els que confieu en nosaltres perquè els vostres fills i filles gaudeixin de les vacances a Barcelona, en aquest barri tant privilegiat que tenim i ser el vostre Espai Familiar de referència, ser La Llum de la Vila.

Bones Vacances Famílies !!!