04. Els Casals


ELS CASALS DE LA LLUM DE LA VILA

AVIS IMPORTANT:

TOTA LA INFORMACIO FACILITADA EN AQUESTA WEB QUEDA SUBJECTA A LES NORMATIVES QUE DECRETI EL GOVERN PER LA SITUACIO EXTRAORDINARIA QUE ESTEM VIVINT A CAUSA DE LA PANDEMIA DEL COVID-19

Per Nadal i Reis

Per Setmana Santa

A l’Estiu

Totes aquestes dates tenen el seu Casal a La Llum de la Vila

on poden venir els petits dels 3 als 8 anys

CASAL DE SETMANA SANTA 2021:

Del 28  de març a l’1 d’abril

Inscripcions Obertes

Aquest Nadal vam donar la benvinguda a tothom ajudant als Reis Mags fent joguines, que com cada any ens demanen la nostra col.laboració, i ens va agradar molt, així que aquesta Setmana Santa farem més Joguines i també seran 3R !!!
Què són les «3R»? Els 3 Reis de la sostenibilitat? Síiiiii, molt senzill, són tres bons consells a seguir per cuidar el nostre planeta i no oblidar,  3 regals que ens ajudaran molt, aquí els teniu:
1.- Reduim
2.- Reutilitzem
3.- Reciclem

Farem les joguines i explicarem als nens i nenes com reduir, reutilitzar i reciclar tot jugant 😉 aprofitant els jardins i parcs del barri on anirem a cercar alguns dels materials, i d’altres els podreu dur de casa. Aquí teniu alguns exemples del que podrem fer, esperem que us agradi molt !!!

Tres en ratlla

Dates i tarifes:

Del 28 de març a l’1 d’abril:

OPCIó A: 9-15h: 35€/dia – 115€/setmana

OPCIó B: 9-17h: 42€/dia – 135€/setmana

Descompte per als germans (5%).

Grups de 6 nens i nenes de 3 a 8 anys.

Per al dinar hi ha dues opcions, dur carmanyola o demanar un plat del menú del Restaurant Barroca del costat que ens el serveixen calentó per 5€. Es pot avisar el mateix dia.

Pre-inscripcions: envieu un e-mail a hola@lallumdelavila.com indicant nom, cognoms i edat del/a nen/a, horari i dates de casal, telèfon i mail de contacte dels pares.

Per reservar la plaça cal fer un ingrés de 40€ al IBAN de PETITS I GRANS, SL a Banc Sabadell: ES34 0081 0376 4300 0125 5335.

Moltes gràcies per comptar amb nosaltres !!!

Atentament,

La Llum de la Vila

Aprofitem per agraïr a tots els que confieu en nosaltres perquè els vostres fills i filles gaudeixin de les vacances a Barcelona, en aquest barri tant privilegiat que tenim i ser el vostre Espai Familiar de referència, ser La Llum de la Vila.

Bones Vacances Famílies !!!