04. Els Casals


ELS CASALS DE LA LLUM DE LA VILA

Per Nadal i Reis

Per Setmana Santa

A l’Estiu

Totes aquestes dates tenen el seu Casal a La Llum de la Vila

on poden venir els petits dels 3 als 8 anys

PROPER CASAL DE SETMANA SANTA EN MARXA:

LES JOGUINES «3R» DE LA LLUM DE LA VILA

Inscripcions Obertes

Aquesta Setmana Santa donarem la benvinguda a la Primavera fent joguines, per Nadal i Reis ja en vam fer i ens va agradar molt, així que aquesta vegada farem més Joguines i a més a més seran 3R !!!
Què són les «3R»? Doncs molt senzill, són tres bons consells a seguir per cuidar el nostre planeta i no oblidar, aquí els teniu:
1.- Reduim
2.- Reutilitzem
3.- Reciclem

Farem les joguines i explicarem als nens i nenes com reduir, reutilitzar i reciclar tot jugant 😉 aprofitant els jardins i parcs del barri on anirem a cercar alguns dels materials, i d’altres els podreu dur de casa. Aquí teniu alguns exemples del que podrem fer, esperem que us agradi molt !!!

Tres en ratlla

Dates i tarifes:

Del 6 al 9 d’abril:

OPCIó A: 9-15h: 115€/setmana  – 35€ un dia suelto

OPCIó B: 9-17h: 135€/setmana  – 40€ un dia suelto

Descompte per als germans (5%).

Grups de 12 nens i nenes de 3 a 8 anys.

Les tarifes inclouen l’esmorzar i el berenar. Per al dinar hi ha dues opcions, dur carmanyola o demanar un plat del menú del Restaurant Barroca del costat que ens el serveixen calentó per 5€. Es pot avisar el mateix dia.

Pre-inscripcions: envieu un e-mail a hola@lallumdelavila.com indicant nom, cognoms i edat del/a nen/a, horari i dates de casal, telèfon i mail de contacte dels pares.

Per reservar la plaça cal fer un ingrés de 40€ al IBAN de PETITS I GRANS, SL a Banc Sabadell: ES34 0081 0376 4300 0125 5335.

Moltes gràcies per comptar amb nosaltres !!!

Atentament,

La Llum de la Vila

Aprofitem per agraïr a tots els que confieu en nosaltres perquè els vostres fills i filles gaudeixin de les vacances a Barcelona, en aquest barri tant privilegiat que tenim i ser el vostre Espai Familiar de referència, ser La Llum de la Vila.

Bones Vacances Famílies !!!