04. Els Casals


ELS CASALS DE LA LLUM DE LA VILA

Info Casal de Nadal

Info Casal de Setmana Santa

Info Casal d’Estiu

Totes aquestes dates tenen el seu Casal a La Llum de la Vila

on poden venir els petits dels 3 als 9 anys

PROPER CASAL DE SETMANA SANTA EN MARXA:

UN CASAL DE FABULA

Inscripcions Obertes

Tenim activitats per a totes les edats, jocs, manualitats, gimcanes, sortides cada dia als parcs, a la platja, excursions i activitats temàtiques per a cada Casal.

Estem molt contents de tots els nens i nenes que vénen any rere any i els veiem créixer, dels nous petits que arriben i dels grans que ens acompanyen a les activitats especilament pensades per a ells.

Tenim 16 places disponibles que habitualment es reparteixen en dos grups diferenciats per edats, compartim l’espai i el dia a dia tots junts, i hi ha activitats programades especialment per a les diferents edats (3-6 anys, 7-9 anys). Poden conviure germans, petits i grans junts disfruten molt, en un espai familiar on cada nen és protagonista, a una mida humana i amb un tracte personalitzat molt agradable per a disfrutar d’aquests períodes de vacances.

Predomina la calma i el joc lliure, combinat amb activitats interessants i enriquidores culturalment, com les classes amb els mestres dels Tallers i molt d’aire lliure, estem al costat de la platja on ens anem a banyar i jugar, també fem molts jocs d’aigua al pati, tenim dos parcs al costat per sortir cada dia i tres grans parcs per anar d’excursió i fer pic-nic (Diagonal Mar, Ciutadella i Poblenou).

Per dinar podeu triar dues opcions, carmanyola o demanar un plat i postres del Restaurant BarRoca del costat que ens serveixen recent fet i calentó a la nostra taula per 5€. L’esmorzar i el berenar el posem nosaltres i si algún nen/a té alguna intolerància alimentícia, només ens ho heu de comunicar i dur-nos els menjar adequat.

I els pares teniu també un espai per a vosaltres, podeu venir tranquialment a recollir-los, tenim horaris personalitzats des de les 8h fins les 17h, podeu fer mitja jornada fins les 15h o només fins les 13h, dies solts o setmanes senceres.

Aprofitem per agraïr a tots els que confieu en nosaltres perquè els vostres fills i filles gaudeixin de les vacances a Barcelona, en aquest barri tant privilegiat que tenim i ser el vostre Espai Familiar de referència, ser La Llum de la Vila.

Bones Vacances Famílies !!!